День малювання драконів


Свята бувають різні: бувають серйозні, а бувають жартівливі. Сьогодні нам пощастило, адже 6 червня святкується ну дуже жартівливе та неочікуване свято- День малювання драконів.

Цікаво, що на Сході дракона вважають доброю, мудрою твариною, покровителем людей, а ось на Заході завжди присутній мотив боротьби з величезною рептилією. У нас багатоголову істоту часто називають Змієм Гориничем, і не дарма — в перекладі слово «дракон» означає «змій».Дракон- герой безлічі казок та головний лиходій вітчизняних і зарубіжних мультиків . Яких тільки витівок не витворяв цей хижак — і з Котигорошком бився, і красунь викрадав, і народ страшним полум'ям лякав.
Давайте намалюємо лютого Змія, щоб під нашими олівцями та пензликами він перетворився у доброго та милого.  Це дуже цікаво і захоплююче.
Малювання драконів - заняття серйозне. Дракон повинен бути точно як справжній. Пам'ятайте про хвіст, лусці та кігті- все повинно бути на своїх місцях. Але найголовніше, коли малюєте дракона, - пам'ятайте, що дракон з останнім завершальним штрихом обов'язково оживає.

А щоб вам було легше справитись із цим завданям, подивіться відео-урок.

Немає коментарів:

Дописати коментар