Вийшов трейлер фільму «Прощавай, Крістофер Робін»


В Інтернеті  з'явився трейлер фільму «Прощавай, Крістофер Робін»,присвяченого письменнику Алану Олександру Мілну - творцеві казкового ведмедика Вінні Пуха. Прем'єра фільму, запланована на листопад.
Картина розповідає про стосунки письменника з сином Крістофером Робіном, чиї іграшки надихнули Мілна на створення історій про Вінні Пуха та його друзів. Робота над книгою стала справжньою віддушиною для письменника, який важко переживав Першу світову війну і свою в ній участь. Під час війни Мілн став офіцером британської розвідки і служив в її підрозділі MI7, який відповідав за пропаганду.
У центрі сюжету фільму «Прощавай, Крістофер Робін» - той період в житті письменника і його родини, коли Мілн почав писати свої чудові повісті для сина. Однак потім, коли книгу видали і Мілна накрила з головою всесвітня слава, ці події вплинули на відносини в родині. До появи казок про Вінні Пуха Мілн мав славу серйозного письменника і драматурга, проте після публікації історій про «дурненького ведмедика» всы його колишні досягнення як ніби перекреслили. Мілна стали сприймати тільки як дитячого письменника, і це неймовірно засмучувало його. Масло у вогонь підливала дружина Мілна Дафна, яка обзивала чоловіка «дитячим письменничком з тирсою в голові». Будучи світською дамою, вона соромилася його дитячих казок, їй хотілося бути дружиною «серйозної людини».
Фільм знятий в Великобританії і пронизаний не тільки любов'ю до одного з найулюбленіших дитячих авторів, а й неповторною англійською амосферою.

Немає коментарів:

Дописати коментар