День знань у бібліотеці


День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Центральна дитяча бібліотека вітає своїх читачів та бажає успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! 

Звичайно, за доброю традицією наші улюблені читачі свій найперший урок у новому навчальному році провели у стінах бібліотеки. А присвятили перший урок найважливішій темі- рідній Україні.
Хлопчики та дівчатка заспівали разом з Тіною Кароль улюблену пісню "Україна-це ти" та подивилися відеоролік на цю композицію.
Маленькі українці та україночки дізналися, чому наша країна є такою унікальною. Виявилось, що станція метро «Арсенальна» у Києві — найглибша у світі, а українский духовий інструмент «Трембіта» — найдовший музичний духовий інструмент у світі. 
А скільки ще таких фактів дізналися  наші гості!
Здобувши нові знання, читачі відправились штурмувати нові вершини. Разом з бібліотекарями вони здійснили віртуальну подорож по містах України та насолодилися найдивовижнішими краєвидами та природними собливостями нашої країни.
Ось так цікаво та яскраво розпочався новий навчальний рік наших читачів.
Ми запрошуємо всіх школярів, їх бітьків, сестричок та братиків до Центральної дитячої бібліотеки, де вам завжди раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар