Професійна бієнале «Талановиті та перспективні»




Як різноманітна сама професія, також різноманітні  проходять всередині неї професійні конкурси. У професійному конкурсі обов'язково є елемент свята творчості. Відбувається мобілізація інтелектуального потенціалу учасників. Вони фонтанують ідеями. Цими ідеями поповнюється скарбничка професійного досвіду - наше професійне надбання. У підсумку всі ми стаємо багатішими.
Творчість - завжди гра. Саме цей постулат підтвердили учасниці професійної бієнале "Талановиті та перспективні". 
Творчий початок в людині передбачає вміння грати і, підкоряючись правилам гри, придумувати щось своє. А так як це професійний конкурс, то слова «робити все граючи», тобто високопрофесійно, будуть дуже влучні.
Учасниці конкурсу не позбавлені чарівності і привабливості, але головні їх гідності - високий професіоналізм, широкий кругозір, досконале знання літератури і ... почуття гумору. 

Нашому журі довелося нелегко, вибираючи кращого з кращих. Центральна дитяча бібліотека та філії вибрали для участі у  конкурсі найталановитіших і творчих учасників: 
ð Димитрова Інна Іванівна – ЦДБ
ð Рябенко Татяна Анатоліївна – Ф.№2
ð Дибко Оксана Миколаївна  – Ф.№3
ð Селюк Галина Петрівна – Ф.№4
ð Бородина Наталя Миколаївна – Ф.№5

Змагання пройшло в кілька етапів: фристайл "Літературний гід Європи", де учасники повинні були за допомогою мультимедійних технологій представити їхнє бачення Європи через призму літератури; конкурс "Книжкові жмурки"; інтелектуальний конкурс "Україна від А до Я";  інтелектуально-художній конкурс, в якому потрібно було впізнати пам`ятник літературному герою за фрагментом та конкурс "Сам собі режисер", в якому учасниці робили "озвучку" фрагментів відомих фільмів.


За підсумками всіх конкурсів переможцем і володарем титулу "Бібліотекар року" стала Рябенко Тетяна Анатоліївна
Всі учасниці отримали цінні призи та грамоти за участь, а головне- безцінний досвід.



























Немає коментарів:

Дописати коментар