БібліоОлімпійські ігри.


У самому розпалі Зимові Олімпійські ігри у корейському місті ПхенчханьМи всі покладаємо великі надії на наших спортсменів, які захищають честь нашої країни на цих іграх.  А Центральна дитяча бібліотека вирішила підтримати спортсменів особливим чином: провести свої БібліоОлімпійські ігри. Сьогодні, як і  кожен день на протязі всієї Олімпіади, у просторій залі бібліотеки збираються маленькі спортсмени та чемпіони- учні загальноосвітніх шкіл нашого міста, щоб стати справжніми олімпійцями.
Хлопчиків та дівчаток привітали улюблені спортивні герої-  Спортакус та Стефані з відомої дитячої телепередачі "Лентяєво". Спортакус розповів маленьким гостям історію Олімпіади та показав невеличкий відео-сюжет на цю тему. Звичайно, цікаво було дізнатись, що з шести попередніх Зимових Олімпіад, на яких була представлена збірна України, починаючи з 1994 року, українці загалом привезли сім медалей: 2 золота, 1 срібло і 4 бронзи. А Стефані познайомила дітей з талісманами Олімпіади 2018- тигром Сухораном  і ведмедиком Пандабі. 

На радість всям  дітям Сухоран особисто завітав до бібліотеки, щоб познайомитись з майбутніми олімпійцями та підтримати їх у змаганнях. Хлопчики та дівчатка поділились на три команди-"Спритні", "Швидкі" та "Сильні".
Спортсмен-це не тільки гора м'язів і приголомшлива фізична підготовка, це інтелект і кмітливість. Саме тому Бібліо-Олімпіада розпочалась з інтелектуальної розминки: діти розгадували загадки про олімпійські види спорту. 
Звичайно, без Олімпійського вогню гра не почнеться, тому першим змаганням стала естафета по передачі Олімпійського вогню. Хокей, лижні гонки, шорт-трек, біатлон - для всіх цих ігор не обов'язково потрібен сніг і льодовий палац. Це довели читачі бібліотеки, з легкістю пройшовши всі ці змагання. Тигр Сухоран виконував роль арбітру та заносив всі результати до турнірної таблиці.  
І ось урочистий момент настав! Бібліоспортсмени стоять щасливі на п'єдесталі, а на їх шиях виблискують довгоочікувані медалі.
Ми вітаємо переможців і нагадуємо, що Олімпіада триває, а значить у всіх є можливість прийняти в ній участь і стати переможцем.


Ми чекаємо спортсменів в нашій бібліотеці!





 



 






Немає коментарів:

Дописати коментар