"Веселі та кумедні"


В Центральній дитячій бібліотеці ніколи не буває нудьги і тиші, а сьогодні-тим паче, адже сьогодні 1 квітня. В цей день  на читачів бібліотеки очікував особливий подарунок- сміх-тайм "Веселі та кумедні". Дійсно, веселощів вистачило на всіх і навіть більше. Хлопців та дівчат в бібліотеці зустрічала весела Цукерочка, яка підготувала для своїх друзів смачну виставку" Солодкі казки". Мабуть, маленькі ласунчики знають назви усіх цукерок на світі. 

А чи знаєте ви, що деякі з них були названі на честь відомих дитячих казок та їх героїв: "Гулівер", "Червона Шапочка", "Золотий ключик","Умка", "Фунтік","Кот Леопольд"  та багато інших. Сьогодні маленькі відвідувачі бібліотеки мали змогу не тільки прочитати свої улюблені казки, а ще й поласувати цукерочками з однойменною назвою.
 На всіх маленьких відвідувачів бібліотеки очікували кумедні та несподівані загадки, питання, завдання та улюблені мультфільми.Також всі мали змогу зробити першоквітневе селфі разом з кумедними Смішариками .
Насміявшись та набешкетувавшись, читачі із задоволенням зацікавились виставкою "Шляпа чарівника". З цієї чарівної шляпи разом з кроликом з`являються цікаві та пізнавальні журнали.
Поспішайте до бібліотеки і ви обов`язково зможете потрапити у чарівний світ веселощів та сміху.




 




Немає коментарів:

Дописати коментар