Книжковий дайвінг "Знайомтесь! Кумедні чоловічки-наксітралі"


Чергове засідання літературного клубу "Читайки" в Центральній дитячій бібліотеці пройшло за мотивами пригод всесвітньо відомих персонажів естонського письменника Ено Рауда – Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька. Хлопчики та дівчатка потрапили на книжковий дайвінг "Знайомтесь! Кумедні чоловічки-наксітралі" (до 90-річчя від дня народження Ено Рауда)

Книжка "Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька" - про цікаві пригоди трьох маленьких чоловічків: Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька.
А чи пам’ятаєте ви всі найцікавіші місця й обставини, де ви знайомились із своїми майбутніми друзями? От, наприклад, у героїв книжки Ено Рауда "Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька" справжня дружба зав’язалась … біля ятки з морозивом. І дивні особливості зовнішнього вигляду кожного з них лише сприяли цьому. Муфтик носив велику муфту замість одягу, Півчеревичок – взуття без носків, щоб вільно рухати пальцями, а в Мохобородька була величезна борода з м’якенького моху, в якій можна було знайти навіть … брусниці. Отак ці диваки-мандрівники невипадково, мабуть, познайомились, щоб вирушити назустріч мандрам і пригодам разом.

Маленькі читачі познайомились з біографією Ено Рауда, та подивились буктрейлер на книжку, яку вони прочитали заздалегідь-   "Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька. Котяча облога.Пацюча фортеця". Освіживши та відновивши свої знання, діти пограли у мультимедійну вікторину. А після гри на читачів чекав сюрприз- мультфільм за книжкою Ено Рауда та солодка винагорода за  любов до читання- цукерки.




 



Немає коментарів:

Дописати коментар