Святковий мікс "Розумняшки" готуються до школи"


При Центральній дитячій бібліотеці нашого міста вже 2 роки працює школа гармонійного розвитку "Розумняшки". Веде заняття з маленькими читачами  практикуючий психолог бібліотеки Закржевська Ірина Василівна. Хлопчики та дівчатка на заняттях розвивають пам'ять, мислення, розумові операції, дрібну моторику; в них формується позитивна навчальна мотивація та розвивається почуття доброзичливості, згуртованості. На заняттях психолог розвиває уяву і творчу фантазію своїх маленьких друзів за допомогою психологічних ігор.
Дітки приходять як на індивідуальні заняття, так і на групові. У кінці кожного тижня працівники бібліотеки разом з психологом готують особливе заняття для "Розумняшек" під назвою "Недільний балаганчик". 
Хлопчики та дівчатка грають, розважаються та дізнаються багато нового разом з улюбленими літературними та мульт-героями. Вчора "Недільний балаганчик" підготував для маленьких читачів та їх  батьків  святковий мікс ""Розумняшки" готуються до школи". Це був своєрідний випускний школи гармонійного розвитку. Провела випускний розумниця Читаліна, а гостям свята стали творча дівчинка Фарбочка та хитра Шапокляк разом зі своєю крискою Ларискою. Діти не злякались Шапокляк та довели ій, що вони справжні розумняшки , розкривши всі свої знання та таланти. Наші хлопчики та дівчатка тепер повністю готови до  школи та з упевненістю зробили перший крок до знань. Центральна дитяча бібліотека бажає своїм улюбленим маленьким читачам стати найрозумнішими і обіцяє назавжди залишитись кращим другом кожному випускнику школи гармонійного розвитку "Розумняшки"
 





 



















Немає коментарів:

Дописати коментар