Art-акція "Подаруй смайлик другу"


Кожен рік 19 вересня відзначається незвичайне свято - день народження дружелюбного електронного символу - День народження «Смайлика». 19 вересня 1982 року професор Університету Карнегі-Меллона Скотт Фалман вперше запропонував використовувати три символи, що йдуть підряд - двокрапка, дефіс і дужку, для позначення «усміхненого обличчя» в тексті, який набирається на комп'ютері.
Зараз ми всі знаємо смайлик у  вигляді жовтого усміхненого обличчя.Таким його намалював американський художник Харві Болл . І ось уже багато років смайлик є незмінним атрибутом спілкування, і мало хто може собі уявити життя без цього усміхненого малого.
Центральна дитяча бібліотека разом з усім світом також святкує День смайлика. 
Сьогодні всі читачі бібліотеки взяли участь у аrt-акції "Подаруй смайлик другу". Весь день хлопчики та дівчатка ділились один з одним гарним настроєм. А  той, хто приходив до бібліотеки з поганим настроєм, обов`язково заряджався позитивом. Діти робили smile-листівки для своїх друзів та близьких, малювали вже відомі улюблені смайлики на спеціальній дошці та вигадували нові. Молодші школяри та дошкільнята розмальовували жовті кульки-смайлики, а старші діти складали зі смайликів повідомлення. Всі без вийнятку ділились гарним настроєм та позитивом. Смайлики, які символізують настрій наших читачів оселились у спеціальному smile-будиночку у залі мистецтв. 
А якщо ви сьогодні ще не посміхались, приходьте до Центральної дитячої бібліотеки за своєю порцією гарного настрою!






 

Немає коментарів:

Дописати коментар