Пізнавально-ігрове свято "У країні Мульті-пульті"( до міжнародного дня анімації)



Що більш за все люблять дивитись по телевізору діти з усього світу? Звичайно- це мультфільми! Читачі Центральної дитячої бібліотеки теж полюбляють мультфільми, а особливо ті, що зняті за улюбленими книгами. Напередодні Міжнародного дня анімації у Центральній дитячій бібліотеці забрались справжні маленькі мультимани, щоб відправитись у чудову країну Мульті-пульті. 
Разом з веселою дівчинкою Мультяшкою хлопчики та дівчатка відправились у віртуальну подорож. Подорожуючи автомобілем, діти підтанцьовували у такт двигуна та  самостійно управляли рулем. Пролітаючи літаком, діти побачили пам`ятники літературним героям. А пересівши на поїзд, читачі нарешті дістались бажаної країни Мульті-пульті, де занурились у свято "Мультиманія". Маленькі читачі відгадували мультфільми за саундтреками, збирали заплутані імена мультгероїв та знаходили мультдрузів за картинками. Хлопчики та дівчатка збирали пазли "Лунтік" та "Маша та ведмідь", відгадуваали загадки та ребуси. Особливо сподобалось нашим читачам складати відомі казки, використовуючи звичайний конструктор та відгадувати, кому з мультгероїв належать речі з чарівної скрині, яку принесла з собою Мультяшка.
Із гарним настроєм  хлопці та дівчатка повернулись з країни Мульті-пульті назад до бібліотеки, щоб дивитися мультфільми, розмальовувати розмальовки з улюбленими мультгероями та робити саморобки.









Немає коментарів:

Дописати коментар