Інтерактивна гра "Маленька Баба-Яга та компанія"


Ого, який маленький Привид! Ах, яка маленька Баба-Яга! Ух, який маленький зелененький Водяний! Що злякалися? Якщо ні- тоді ви вже знайомі з творчістю німецького письменника Отфрида Пройслера. Адже діти, які читали його казки ніколи нічого не бояться та знають, що читати книжки про цих страшних-престрашних літературних героїв весело і цікаво.
Діти з літературного кафе "Читайки" при Центральній дитячій бібліотеці тепер також не бояться ані Бабу-Ягу, ані привидів, ані водяних. На інтерактивній грі "Маленька Баба-Яга та компанія" хлопчики та дівчатка познайомились з книгами, сповненими пригод, бешкетних витівок та веселих жартів.
Читачі подивились відеоматеріал про письменника Отфрида Пройслера та дізнались, як у нього виникла ідея написання таких дивовижних книжок. Буктрелер за веселою пригодницькою казкою про добру і справедливу Маленьку Бабу-Ягу настільки сподобався маленьким "Читайкам", що вони із задоволенням насолодилися також і фрагментами фільмів та мільтфільмів про цю бешкетницю та її друзів. А після перегляду відеоматеріалів діти пограли в інтерактивне літературне колесо фортуни "Маленька Баба-Яга та компанія". Ми сподіваємось, що книжки Отфрида Пройслера пробудили в читачів найкращі якості: вміння співчувати, бажання робити добро, прагнення зрозуміти іншого та усвідмлення того, що зло все-таки не всесильне.
 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар