З Днем Державного Прапору України!


Щороку, 23 серпня, по всіх куточках України  майорять синьо-жовті кольори. І неспроста, тому що сьогодні вся країна святкує День Державного Прапору.
Із року в рік українці намагаються відзначити це свято по-особливому та встановити новий національний рекорд: підняти найвищий або розгорнути найдовший прапор, організувати найбагатолюдніший флешбом посеред рідного міста або створити синьо-жовтий стяг із незвичних матеріалів.
Центральна дитяча бібліотека також не залишилась осторонь та приєдналася до всеукраїнського святкування. Напередодні у відділі мистецтв творчі читачі у літній арт-майстерні «Символ державності» поринули у захоплюючу віртуальну подорож нашою країною, зазирнули у її минуле та теперішнє,  а потім з великим інтересом зробили маленькі жовто-блакитні паперові прапорці, які можна виставити вдома на віконці.

А у читальній залі для маленьких читачів  сьогодні весь день тривала патріотична акція «Державний прапор України, як символ миру і добра». Цього року бібліотекарі  запропонували дітлахам скласти прапор України з синіх барвінків та жовтих соняхів, які також є символами нашої країни. Квіточка до квіточки - ось синьо-жовтий прапор розквіт посеред бібліотеки на радість читачам.  
Усім нашим відвідувачам та мешканцям міста бажаємо, щоб небо над їх головою було таким же світлим і мирним, як блакить прапора, а серця світилися від щастя, як багаті золоті пшеничні поля. А нашому Прапору побажаємо частіше з’являтися разом зі спортсменами на п’єдесталах переможців, в руках вдячних вболівальників спортивних команд, на музичних фестивалях, концертах по всьому світу та просто у руках усміхнених людей, які пишаються своїм народом! 











Немає коментарів:

Дописати коментар