Свято гарного настрою «Відпочиваємо разом з героями мультфільмів»



Привіт, читайлики! Вітаємо вас з осінніми канікулами! Напевно, сумувати та нудьгувати вам ніколи. Але якщо прохолодна погода все ж таки впливає на ваш настрій, тоді ми знаємо «ліки»: цікава книжка або мультфільми!  Саме 28 жовтня у всьому світі відзначають День анімації. Не залишилась осторонь і Центральна дитяча бібліотека. У відділі мистецтв пройшло свято гарного настрою «Відпочиваємо разом з героями мультфільмів».
Зараз важко собі уявити життя без мультиків. Творці перших шедеврів мультиплікації, які малювали кожен кадр вручну, здивувалися б, побачивши технології, які використовуються для створення сучасних мультфільмів. Ось так здивувалися і наші гості, коли побачили плівки для діафільмів, старі відео-касети та диски з мультиками. Діти подивилися приклади мальованих, лялькових, пластилінових, пісочних та, звичайно ж, усім відомих комп’ютерних мультфільмів.
Зрозуміло, потім настав час показати свої знання та пограти! Хлопці та дівчата вгадували персонажів за описом та за силуетами, знаходили зайві фрази із відомих стрічок, мультперсонажів-друзів, малювали мультгероїв. Наприкінці свята любителі мультиків змайстрували з паперу маленькі саморобки.   
Як ви гадаєте, чи можна зробити мультик в домашніх умовах? Звичайно! Зараз це набагато простіше завдяки гаджетам. Ось вам ще одна підказка, чим можна зайнятися на канікулах!













































Немає коментарів:

Дописати коментар