Ми на фестивалі-конкурсі «СПІВЕЦЬ УКРАЇНСЬКОГО СЛОВА»


Нарешті я пишу новий пост для свого блога! Ні, я не була у відпустці,і навіть не хворіла. Просто мі з головою поринули у підготовку до фестивалю-конкурсу «СПІВЕЦЬ УКРАЇНСЬКОГО СЛОВА», що пройшов учора в Одесі.
Наш зразковий дитячий Театр Книги представляв місто на цьому фестивалі у номінації літературно-музичні композиції та моновистави. 
Фестиваль проводиться з метою прищеплення любові до глибини слова, поезії Т.Г.Шевченка, розкриття літературної та акторської майстерності, пошуку талантів, розвитку таких сценічних форм, як моновистава та літературно – музична композиція, популяризації творчих надбань видатних діячів української літератури Одеським обласним центром української культури, за підтримки управління культури і туризму Одеської облдержадміністрації.
Наші діти-актори представили на конкурс літературно-музичну композицію "Дві Долі Тарасові ". Спеціально для цього конкурсу наш художник-оформлювач намалював нові декорації, які ми привезли з собою до Одеси. За участь у фестивалі-конкурсі ми отримали грамоту учасника, море вражень та величезне задоволення.










4 коментарі: