Україна – єдина країна

Ось і розпочався новий навчальний рік в українських школах. На жаль, нинішнє Свято Знань затьмарює наша спільна біда – тривають бої, гинуть наші співвітчизники. 
 В такий час ми повинні ще більше шанувти та плекати найбільшу нашу святиню-нашу Бальківщину.Ми повинні пам'ятати, що Україна - єдина країна. Саме таку назву мав урок патріотизму, що пройшов 1 вересня у нашій бібліотеці.
23 роки тому здійснилась споконвічна мрія українців — бути господарем на своїй прекрасній землі.


Погляньте на карту України — це карта нашої Батьківщини. В кожному її куточку живуть родини, батьки і діти, бабусі і дідусі у своїх власних будинках або в багатоповерхівках, в селі чи в місті, але всі ми живемо в одній державі -в Україні, яка і є для всіх нас спільним домом, єдиною країною. Україна-це єдина країна  для народу України.
У нашії країні живуть різні люди- з різнами поглядами, уподобаннями, віросповіданням, різні національності. Тільки на нашій малій Батьківщині -Бесарабії налічується більш ніж 47 національностей. Ми такі різні, але все ж таки ми єдині!
Ми згадали події минулого, славних героїв, що боролися за щастя нашої країни.

Звернулися до державних символів та Конституції  України. Згадали славні сторінки з історії нашої країни.

Своїми знаннями по рідну країну, любов'ю до неї наші читачі ще раз довели, що Україна – єдина, соборна, унітарна Держава. І для збереження її цілісності та незалежності відбулася революція гідності, де постраждали тисячі українських громадян, загинули сотні кращих синів нашої держави. Ми висловлюємо впевненість в тому, що наш народ зробить все можливе і не можливе, щоб в нашій країні запанував мир і спокій. Настане час і Україна буде успішною європейською державою.


3 коментарі:

  1. ви молодці дуже гарко і патріотично

    ВідповістиВидалити
  2. Какая ответственная миссия у вас- прививать любовь к родной стране! И вы отлично с ней справляетесь)))

    ВідповістиВидалити