"Згадаймо Шевченкове слово..."

Україна і Шевченко — ці два слова не можна розірвати, бо без України не було б Шевченка, а без Шевченка нашої України. Таку думку розділяють і читачі Центральної дитячої бібліотеки, які прийняли участь у інтерактивній літературній грі "Згадаймо Шевченкове слово". Виконуючи різноманітні завдання, хлопці та дівчата довели, що вони справжні шанувальники творчості нашого великого Кобзаря.
Гра-квест розпочалася з вручення кожній команді карти-путівника, яка повинна привести найкращих та найспритніших до перемоги. Керуючись картою, гравці подорожували бібліотекою та отримували завдання. Це були і пошукові завдання: знайти у краєзнавчому відділі бібліотеки фото пам`ятника Тарасу Шевченку, що встановлений у нашомі місті. Також на гравців очікували творчі завдання у відділі мистецтв : згадати назви картин, намальованих талановитим Кобзарем.
Хлопці та дівчата складали пазли, встановлювали хронологічну послідовність автопортретів Тараса Григоровича, розв`язували головоломки та розгадували кросворди. А знайти правильну відповідь на каверзне питання допомагала книжкова виставка, що розкинулась у читальній залі.
 Але найбільшого ажіотажу викликав конкурс, у ході якого кращі гравці за допомогою національних нарядів трансформувалися у артистів та танцорів. Із задоволенням маленькі українці танцювали та декламували вірші, а після імпровізованого концерту прийняли участь у груповій фотосесії.










Немає коментарів:

Дописати коментар