Географічний екскурс "Пізнаємо Німеччину"












Відважний мадрівник та дослідник живої природи Тошка знову кличе друзів. Хлопчики та дівчатка з гуртка "Тошка та компанія" зібрались сьогодні у стінах Центральної дитячої бібліотеки, щоб отримати нові знання від географічного екскурсу "Пізнаємо Німеччину" та  заряд позитиву на цілий день. Тошка розповів своїм друзям про чудову країну Німеччину та про письменників з цієї країни. Німці- великі любителі легенд, вигадок, казкових історій. Імена знаменитих німецьких казкарів відомі всім з дитинства: Вільгельм Гауф, Рудольф Еріх Распе, Якоб і Вільгельм Грімм.

Маленькі мандрівники здійснили казкову подорож по «Німецькій дорозі казок», яка веде з Бремена в місто Ханау. Цей туристичний маршрут починається на батьківщині братів Грімм в Ханау, проходить повз замок Сплячої красуні, по місцях слави Бременських музикантів та інших казкових героїв.
Після захоплюючої віртуальної подорожі діти грали у вікторину "В гостях у німецької казки", відгадували  улюблені німецькі казки за фрагмантами та складали з них правильні назви. А у кінці зустрічі Тошка показав своїм друзям уривок з казки "Лускунчик та Мишачий король", тим паче, що ця передноворічна казка вчить добру та вірі у чудеса.









Немає коментарів:

Дописати коментар