Вечірка однокласників «Прощавай четвертий клас, вже чекає п’ятий нас!»














Сьогодні Центральна дитяча бібліотека наповнилася радісним хвилюванням і передчуттям чогось чарівного і святкового. І недарма, адже наші читачі знають, що бібліотекарі приготували для них незабутнє свято - вечірку однокласників «Прощавай 4-й клас, вже чекає 5-й нас!» - на честь важливої події учнівського життя - прощання з початковою школою. Але хлопці та дівчата також не залишились в стороні, вони підготували своїм баткам та улюбленій першій вчительці запальні  танцювально-пісенні номера.
У самому розпалі свята до дітей приєдналися їх бібліотечні друзі - життєрадісні ляльки Маша та Даша, Веселинка та кумедна  Шапокляк. Кожний гість свята підготував для дітей особливе та веселе завдання. Четверокласники перетворювались на казкових принцес та принців, і навіть несподівано  - на малюків-немовлят, грали у рухливі ігри та взяли участь в інтелектуально-розважальних конкурсах.
Найяскравішим моментом вечірки однокласників стала зйомка свого відео-кліпу, де співаками, танцюристами та музикантами були винуватці торжества - майбутні п'ятикласники.
Наприкінці свята випускники загадали бажання та випустили повітряні кульки у небо. Ми сподіваємось, що у дітей здійсняться всі їх заповітні мрії!
Випускний бал в бібліотеці був сповнений радістю, веселим настроєм, урочистими моментами та бурхливими оваціями. Центральна дитяча бібліотека щиро вітає всіх випускників початкової школи та бажає їм добре вчитися, радувати своїх батьків і не зупинятися на досягнутому.












Немає коментарів:

Дописати коментар