ЧАРІВНИЙ СВІТ БІБЛІОТЕКИ

Сьогодні учні 2 класу відвідали Центральну дитячу бібліотеку, і для декого з дітлахів це було перше знайомство з чарівним світом книжок. Тому бібліотекарі підготували для своїх гостей цікаву розважальну програму.

На самому початку екскурсії дітей зустріли веселі клоуни Кльопа і Веселинка та Пеппі Довгапанчоха. Вони запропонували дітлахам конкурси та вікторини, де кожен зміг проявити свою кмітливість і знання. Діти з задоволенням та ентузіазмом брали участь у всіх змаганнях. Було дуже весело!

Після розваг школярі пройшли до абонементу. Там їх зустріла бібліотекарка, яка розповіла про те, як правильно користуватися бібліотекою. Вона пояснила, як  і де вибирати книжки, коли їх потрібно повертати та як поводитися з ними, щоб вони служили довго і приносили радість іншим читачам.

На завершення зустрічі кожен читайлик обрав собі книжечку додому. Наші нові друзі були в захваті від можливості долучитися до великого світу читання. Вони сказали, що з нетерпінням  чекатимуть наступного візиту до бібліотеки та обов’язково повернуться за новими пригодами.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар