Аукціон екологічних знань "Нявчики проти гавчикв"



Кажуть, любов до тварин є ознакою доброти і душевності людини. Дослідник живої природи щеня Тошка, що живе в бібліотеці, знає це, як ніхто інший. Тошка вирішив перевірити, як ставляться до домашніх тварин його друзі з гуртка "Тошка і компанія", тому запросив хлопчиків і дівчаток на аукціон екологічних знань "Нявчики проти гавчиків".
Гуртківці дізналися, як були приручені домашні тварини та  що першим другом людини став собака. Тошка розповів хлопчикам та дівчаткам легенду про те, як первісна людина приручила цього чотирилапого звіря. Особливо сподобався читачам відематеріал про відомих песиків з мультфільмів та кіно. Не менший вплив на людину, як виявилось, мала кішка. Звичайна кішка змінила уявлення людей про культуру та мистецтво, прочно зайнявши місце музи та джерела натхнення для митців.



Гуртківці разом зі своїм другом Тошкою поділились на дві команди- "Нявчики" та "Гавчики". Відповідаючи на каверзні питання, читачі приймали участь у аукціоні знань, де розігрувалися смайлики. Команди грали у ігри "Хто сказав "мяу", відгадували за особливими ознаками відомих котів та собак, виправляли слова-перевертні у грі "Задзеркалля". Награвшись та нарозважавшись досхочу, гуртківці розповіли Тошці, які тварини живуть у них вдома і як за ними потрібно доглядати. А Тошка пообіцяв своїм друзям привезти з наступної дослідницької експедиції нові історії, відеоматеріали та ігри.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар