"Розумняшки" готуються до школи


День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Його з нетерпінням чекають першокласники, адже попереду тільки нові друзі, нові знання та нові звершення. А як бути майбутнім першокласникам, яким тільки доведеться у наступному році піти до школи? Невже не святкувати цей день? Звичайно, святкувати, і не самим, а з Центральною дитячою бібліотекою.
Школа гармонійного розвитку "Розумняшки", що  вже не перший рік працює при нашій бібліотеці, провела свято першого вересня за переглядом мультфільму "Слоненя пішов вчитися" за п'єсою-казкою Давида Самойлова.
Мультфільм про маленького Слоненя, який дуже хотів вчитися, але школи для слонів не було, і мама-слониха віддала його в школу для мишенят. У школі Слоненя всі полюбили, бо він захищав своїх однокласників-мишей від котів. Хлопчики та дівчатка сміялися, раділи разом з маленьким Слоненям, а коли було потрібно-допомагали своєму новому другу. Крім того, наші розумняшки зрозуміли, що книжки дуже допомагають у навчанні, тому читання- найважливіший етап підготовки до школи.
Діти зі школи гармонійного розвитку "Розумняшки" дізналися багато цікавого та нового про школу, про відносини між однокласниками, дружбу та взаємопоміч. Розумняшки готові йти до школи у наступному році, а ви готові? 






Немає коментарів:

Дописати коментар