Пізнавально-розважальна зоомозаїка "ВусоЛапоХвіст"





Друзі, признавайтесь, чи є у вас домашні чотирилапі улюбленці? Майже у кожного вдома живе собака чи кішка. Мало знайдеться в світі людей, хто залишається байдужим до цих пухнастих, ласкавих і дуже розумних домашніх тварин.
А найулюбленіший песик маленьких читачів Центральної дитячої бібліотеки- це  Тошка. Саме він очолює гурток "Тошка та компанія", де ділиться з читачами бібліотеки своїми знаннями, набутими у мандрівках світом. На цей раз Тошка підготував для своїх друзів пізнавально-розважальну зоомозаїку "ВусоЛапоХвіст".
Хлопчики та дівчатка розгадували загадки та складали з перших букв розгаданих слів породи собак, відновлювали сплутані подвійні імена відомих літературних тваринок. Звичайно, Тошка з читачами згадали відомих казкових песиків та котиків, а також подивились про них відео-нарізку з мультфільмів та фільмів. 
Зненацька до хлопчиків та дівчаток завітав гість- листоноша Пєчкін, який приніс листи з пошти Простоквашино. Пєчкін переплутав всі адреси та не знав, куди треба відправити послання. Разом з читачами бібліотеки та Тошкою Пєчкін нарешті зміг доставити листи адресатам: Бобіку та Барбосу з однойменного мультфільма, Бременським музикам, долматинцям з мультфільму "101 долматинець" та Шаріку з Простоквашино.
Звичайно ж, для наших читачів Тошка разом з бібліотекарями вибрали найцікавіші книги і журнали про чотирилапих друзів наших менших.








Немає коментарів:

Дописати коментар