Ігрова-розважальна програма «Казкові викрутаси»


У вересні прийнято збирати врожай. І це стосується не лише достиглих у сонячних променях овочів і фруктів, але й перемог, нагород, подарунків! Чим же варто підживитися, щоб провести осінь з гарним настроєм? Відповідь знають у Центральній дитячій бібліотеці!
Усе літо ізмаїльські читайлики приймали участь у  літературному марафоні «Книжкове літо-2019». І ось настав час нагородження переможців! Учні других класів ЗОШ № 10 змагалися у різноманітних кoнкурсах: на абонементі – у «Balloon-дром», в читальному залі – у «Грайлики-читайлики», у відділі мистецтв – у «Якого кольору літо?». Найактивнішим класом виявився 2-А. До перемоги його привели Дмитро Гвоздєв, Дар’я Ябанджи, Лев Адам, Марія Ігнат’єва. Найкращою художницею стала Марія Ігнат’єва. Заохочувальний приз отримала Дар’я Ябанджи.
У 2-Б класі найкращими читачами літа-2019 виявилися Сергій Мудрий, Аліна Брусановська, Богдан Касап.
Єва Катаєва, Владислав Скіцан, Олександр Чернєженко із 2-В билися за перемогу свого класу. І отримали за це заслужені призи. Малюнок Єви, на думку журі, став кращим у конкурсі «Якого кольору літо?».
2-Г клас також брав участь у літньому марафоні. Його переможці – Владлен Мартенчук, Кирило Блінов, Лада Оніщенко.



Після нагородження діти попали у Країну Казок та Пригод, де можна грати, шуткувати, розкривати таємниці казкових героїв, виконувати веселі завдання. Хлопці та дівчата здійснили віртуальну подорож до Столиці казкового царства. Вони прогулялися по «Алеї казкових дівчат і хлопців» та згадали їхні імена; зайшли на «Пошту», щоб впізнати автора казкових телеграм; побували в «Музеї казок», де вгадували, хто передав до нього свої експонати; у «Картинній галереї» розбирали плутанину художників.
Та коли з’явився улюбленець усіх дітей – Карлсон і запропонував веселі ігри у «Парку розваг», ніхто не зміг всидіти на місці. «Чоловік  у розквіті сил» запросив своїх гостей до «Ресторану здорового харчування», де  читайлики вгадували, для кого приготовлені казкові смаколики. Поласувавши, Карлсон полетів, але обіцяв повернутися.
Діти продовжували віртуальну подорож. Тепер вони потрапили до «Казкового цирку», де зустріли Фокусницю з новими витівками та розвагами. Та  конкурси ніколи не набридають нашим читачам!
Приймайте  участь в літературних марафонах! Це  корисно, пізнавально, весело!








Немає коментарів:

Дописати коментар