Скажіть книжці «Так!»

5 лютого в Центральній дитячій бібліотеці пройшла акція до Всесвітнього дня читання вголос, яку відкрила господиня книжкової країни – Читаліна, дівчинка-талісман ЦДБ.
Маленьким читачам зі школи УНІКИ вона доручила відгадати кросворд, щоб дізнатися назву її улюбленого журналу - «Малятко», який у цьому році святкує своє 60-річчя. Хлопчики та дівчатка із захватом читали вголос віршовані історії з рубрики «Прочитай сам».
А потім діти завітали до казкової лісової галявини. Почесний гість заходу, начальник відділу культури Ізмаїльської міської ради Сергій Аркадійович Лузанов, прочитав вголос першу главу захоплюючої повісті Всеволода Нестайка «Дивовижні пригоди в лісовій школі». Невгамовні веселі герої так сподобались малечі, що діти ще довго не хотіли відпускати гостя!
Але на цьому сюрпризи не закінчилися: на читачів чекала зустріч з відомою ізмаїльською поетесою Любов’ю Вікторівною Алєйніковою. Вона розповіла дітям про себе і прочитала  вірші зі своєї збірки «Здравствуй, зима».
Далі хлопчики та дівчатка весело та емоційно прочитали за ролями п’єсу Марії Пономаренко «Зустріч із Лісовичком»  і навіть взяли участь у читацькій олімпіаді  «60 секунд захоплюючого читання». А нагородою для читайликів стали книжки Любові Вікторівни, подаровані їм особисто авторкою.
Зробіть кожен день СВЯТОМ ЧИТАННЯ ВГОЛОС!













Немає коментарів:

Дописати коментар