Арт-акція «До читачів з любов’ю»

День Святого Валентина – чудова нагода зробити приємні сюрпризи для друзів, рідних, висловити їм свою любов і вдячність, подарувати і отримати у відповідь гарні емоції.
Діти, які завітали до відділу мистецтв ЦДБ, змогли як слід підготуватись до свята. У розважальній програмі з іграми та веселими конкурсами вони проявили кмітливість, познайомились один з одним, знайшли нових друзів. Бібліотекарі оформили арт-виставку дитячих поробок, присвячених Дню Валентина, і маленькі майстри, надихнувшись ними, забажали створити власні шедеври.
І для цього було готово все – необхідні матеріали, доброзичлива атмосфера, невимушене спілкування, гарний настрій, бажання опанувати нескладні hand made техніки.
Майстер-клас з виготовлення валентинок захопив всіх, діти старанно працювали, щоб зробити листівки, прикрасили яскравими сердечками скриньки, адже робили це для найрідніших людей.
А потім запрацювала «Святкова пошта», і бажаючі змогли залишити приємні повідомлення, привітання, побажання рідним та друзям.















Немає коментарів:

Дописати коментар