Гіп-гіп-НЯВ!

Затишне муркотіння, м'які лапки, симпатичні мордочки ... Хто хоч раз приніс в будинок милого беззахисного пухнастика, назавжди віддав серце в оксамитові лапки. Котики завоювали не тільки реальний світ, вони стали супергероями всіх соцмереж.

Так, їх неможливо не любити, але треба поважати їх незалежність і миритися з їх безмежним самолюбством. А ще опікуватись бездомними кішками, яких так багато поруч…

Тому сьогодні, у Всесвітній день котів, постарайтеся не тільки побалувати своїх вусатих-хвостатих улюбленців, а й зробити добру справу на користь бездомних тварин: погодувати "нічию" кішку біля під'їзду або перерахувати пару гривень в притулок.

Хоча ми все більше дізнаємося про цих граційних, містичних і незалежних істот, однак не можемо бути впевнені, чи це ми приручили їх, чи вони – нас.

Допоможуть нам стати кращими знавцями котячого життя, звісно, книжки, особливо коли вони яскраві, змістовні, такі як, наприклад, «Коти і кошенята» Стіва Паркера. Оформлена на цю новинку експрес-інформація привернула увагу читачів відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів ЦДБ своїми корисними цікавинками, а завдяки веселій вікторині ви зможете перевірити свої  знання.



Немає коментарів:

Дописати коментар