Співочі подарунки від Музбату

Творче патріотичне об’єднання «Музичний батальйон»  -  це громадська спілка,  яка, окрім іншого, займається видавничою діяльністю та сприяє видавництву з доброчинною метою аудіо збірок, друкованих музичних збірок та великих співаників як автентичного українського фольклору, так і якісної сучасної естрадної україномовної пісні.

Читачі ЦБС для дітей м. Ізмаїл отримали від Музбату  цілу колекцію унікальних видань. Серед них: співаник «Дунаю мій» - збірка понад ста українських народних пісень Подунав’я з клавірами, альбом колискових пісень «Колискова від Тата», «Нескорений ПроRock» - серія альбомів пісень на вірші видатних українських поетів Т.Шевченка, О.Теліги, В.Стуса.

Нашим читайликам особливо сподобався  яскравий креативний проєкт «Придунайська історія», що представляє собою інтерактивну ілюстровану книжку з аудіо-диском, де представлена музична п’єса та гра-подорож. Інтерактивна книга – це літературно-музична романтична мандрівка-спогад пригод чумака Василя у пошуках коханої територією сучасної Одещини та в околі ріки Дунай.




    Дякуємо всім авторам видань та учасникам проєктів Музбату за чудовий подарунок! https://www.facebook.com/musicbattalion/

Читаймо! Граймо! Співаймо!

Немає коментарів:

Дописати коментар