Кольорова майстерка «Ловець снів»

     Ловці снів - це чарівні прикраси, які стали дуже популярними останнім часом. Вони захищають людей від поганих снів і злих духів. 

  Ловець снів має довгу та захоплюючу історію. Згідно з індіанською легендою, жінка-павук, відома як Асібікааші, захищала дітей племені. Вона плела чарівну мережу над їхніми ліжками. Ця мережа вловлювала будь-які погані сни та не давала їм добратися до сплячої дитини. Вранці сонце сходило й освітлювало павутину, знищуючи всі погані сни, які були спіймані.

   Ловець снів - це предмет ручної роботи, зазвичай зроблений з обруча, пір'я та бісеру, з плетеною павутиною в центрі. Його часто прикрашають різними дрібничками і вішають над ліжком.  Обереги можуть бути зроблені з натуральних матеріалів, таких як пір’я, намистини та нитки, або з більш сучасних матеріалів, таких як стрічки та мереживо.

Цікаво, а у тебе в кімнаті висить ловець снів? Ще ні. Тоді поспіши виготовити його самостійно!

Саме задля цього у літній майстерні «Влітку для малечі про цікаві речі» зібралися наші читайлики на кольорову майстерку «Ловець снів». Спочатку діти шукали «сон» у казках, розгадували цікаві ребуси, слухали аудіоказку «Новенький сон». Потім, коли приготували картон, кольорові нитки і пір’ячко, почався справжній творчий процес! Кожен втілював свої ідеї і використовував найулюбленіші кольори. А найголовніше – діти вклали в свої вироби позитивні емоції, що дуже важливо для виготовлення цього оберегу.


Немає коментарів:

Дописати коментар