#ЛітТревел «ДРАКОН і Я»: КНИЖКА ВОСЬМА – СТЕФАНІ БЕРДЖИС «ДРАКОН ІЗ ШОКОЛАДНИМ СЕРЦЕМ» (до Року Дракона)

Білий, чорний, солодкий, солоний, з горіхами, карамеллю, родзинками, нугою і навіть перцем. М-м-м-м… Шо-ко-лад. Його люблять майже всі, дорослі і малі. Тим одинакам, для яких шоколад нічого не означає, дуже радимо здійснити наприкінці літа віртуальну подорож до Драконії, де на вас чекає не простий дракон, а «Дракон із шоколадним серцем» - прикольна пригодницька книжка Стефанії Берджис, за яку авторка отримала літературну премію (і не одну!). Тоді у кожного (не)цінителя шоколаду з’явиться нове захоплення – ця смакота!

Відкриємо таємницю – ця казкова історія не лише про шоколад, а і про дружбу, добро, чарівні пригоди юної Авантюрини (дракончика-малечі), чаклунський трунок, неймовірні перетворення на …

Тс-с-с. Дракони мають не тільки шоколадне серце, а й гострий слух! Ось почують нашу бесіду і не дадуть вам, любі читачі, прочитати цю захопливу історію.

Ця книжка неодмінно допоможе кожному з вас повірити у себе, повірити і сказати собі : «Я зможу!». Сподіваємося, що, після того, як ви з великим захопленням прочитаєте «Дракона із шоколадним серцем», нецінителів шоколаду не залишиться! Жодного! М-м-м-м… Шо-ко-лад.


Немає коментарів:

Дописати коментар