КАЗКОВІ ГЕРОЇ ВІТАЮТЬ ЗІ СВЯТОМ!

Наші постійні читачі вже звикли до того, що в стінах Центральної дитячої бібліотеки постійно відбуваються неймовірні і казкові зустрічі. Тим паче, що привід для свята був: 30 вересня ми відсвяткували особливе свято - Всеукраїнський день бібліотек.

Бібліотека – чарівний дім, де живуть дитячі книжки з яскравими ілюстраціями. Але трапилася біда. Діти дізналися, що в улюблених бібліотечних книжках ілюстрації стали чорно-білими. Що ж робити? На допомогу прийшла Білосніжка і запросила читайликів відправитися в казковий світ і відшукати чарівні фарби.

Хлопці та дівчата побували в «Будиночку Попелюшки» та допомогли їй виконати завдання злої мачухи; зайшли до «Крамниці» та придбали речі для казкових героїв; навели лад у кімнатах сімох гномів; допомагали принцесам потрапити на бал. Але чарівних фарб так і не знайшли.

На щастя, сталося диво! Неочікувано з’явилася Фея Казок і своїми чарами врятувала книжки. Тепер їхні сторінки знову приваблюють кольоровими ілюстраціями. Не віриш? Тоді мерщій біжи до бібліотеки! На тебе тут чекає багато цікавого!

Немає коментарів:

Дописати коментар