Літтревел «Дракон і Я»: Міхаель Енде «Нескінченна історія»

Іноді здається, що ось ці розповіді про різних драконів та драконих з дракончатами якась нескінченна історія (бо цих істот ду-у-же багато!).

Німецький письменник Міхаель Енде цілком згоден з цією думкою. Та не просто згоден, а він ще є автором «перлини» дитячої літератури, прикладом «золотої класики» - роману «Нескінченна історія».  

Тому у жовтні країна Драконія змінює назву (не хвилюйтеся, лише на один місяць). Вітаємо всіх читачів у країні «Фантазія». Яка ж вона чарівна та гарна, її просто неможливо забути! Як неможливо забути та не перечитувати багато разів бестселер Міхаеля Енде «Нескінченна історія». Ця книга про книгу! Нічого собі, буває і таке? Звісно, у книжках буває все!

Тому головний герой – хлопчик Бастіян і потрапляє в іншу реальність, щоб вплинути на хід подій та порятувати Дитинну Царівну. Думаєте, що все буде просто? Ви помиляєтесь! З «Нескінченною історією» не все так просто, її герої наче чекають ще чогось, якогось дива! І воно обов’язково буде! А де ж дракони? Вони тут, на сторінках цієї дивної пригодницької історії. Одна з частин роману так і називається – «Дракон для героя Гінрека». Що тут вдієш – історія про драконів – нескінченна!

Немає коментарів:

Дописати коментар