Прощавай, Букварику!



Є святкових днів багато
На листках календаря.
А між ними й наше свято –
Вшанування букваря!

Сьогодні у стінах Центральної дитячої бібліотеки лунали слова вітання та овації на честь наших маленьких читачів- учнів перших класів. А привід для свята неабиякий- хлопці та дівчатка навчилися читати та писати. Саме тому настав зворушливий момент прощання з першою навчальною книжкою-Букварем. Здається, ще тільки вчора діти взяли до рук Букварика та прийшли в перший клас. Сьогодні це вже не ті маленькі хлопчики і дівчатка, бо вони змінилися, зросли, порозумнішали. Вони багато чого дізналися, багато чому навчилися.
Звичайно ж, на свято Букваря першоклассники прийшли у Книжкове царство- Центральну дитячу бібліотеку. Адже саме тут чекають найрозумніші книги і найчарівніші книжкові герої.

Чарівна та розумна Читаліна разом з першокласниками відкрила урочисте свято, але підступні Чахлик, Кікімора та Бяка-Забіяка зробили все, щоб зірвати його. І їм це майже би вдалося, якби не наші відважні читачі. Хлопцям та дівчаткам вдалося пробороти злі чари та випустити Буварик з полону. Наші маленькі читачі виконали всі завдання підступних крадіїв, та ще й порозважалися. Діти танцювали та грали, наповнюючи бібліотеку веселим сміхом.

Кожен першокласник отримав диплом читача та привітання від першої вчительки. А після свята хлопчики та дівчатка відправилися з Читаліною на абонемент за найцікавішими книжками.



















Немає коментарів:

Дописати коментар