Нитяні візерунки

…Здавалося б, прості нитки, звичайні цвяхи, картон – ну що може вийти з такого набору матеріалів? Та, виявляється, цього достатньо для створення вишуканих панно, неповторних картин та чудових листівок. Техніка «ізонитка» або «ниткографія» (а ще цей вид рукоділля називають «стринг-арт») дозволяє навіть початківцям зробити справжні шедеври. Що вже казати про майстрів! У читачів Центральної  дитячої бібліотеки з’явилась можливість на власні очі побачити унікальні роботи досвідченого, хоча й дуже юного, ниткографіка: у залі мистецтв оформлена творча виставка «Нитяні візерунки» нашої активної читачки Софійки Шевченко.

Софійці 12 років, чотири з них вона відвідує гурток «Нитяна графіка» (Палац дітей та юнацтва), яким керує Наталія Олексіївна Гавліцька. За цей час дівчинка неодноразово ставала учасницею обласних та Всеукраїнських конкурсів, її роботи відзначені грамотами та дипломами!

На презентації виставки Софійка розповіла одноліткам  про своє захоплення та поділилась секретами цього хобі. А після проведеного юною читачкою майстер-класу, ниткографія здобула ще більше прихильників у нашому місті!

Станьте ними і ви – відвідайте виставку «Нитяні візерунки»!
















 

Немає коментарів:

Дописати коментар