Грай та рандомно книжку обирай!

                

Дорогий друже! Ти полюбляєш комікси? Ми знаємо, що у всьому світі їх обожнюють! Тому ми обрали для тебе цілу серію нових, пізнавальних та веселих історій, у які ти поринеш разом із симпатичними героями – ерудованою мишею на ім’я Джеронімо Стілтон та його друзями.

Разом із головними героями ти помандруєш у Єгипет на будівництво Сфінкса, відкриєш секрети Колізею та Ейфелевої вежі, зрозумієш, ким були Моцарт та Марко Поло, дізнаєшся про паровий двигун та перший друкарський верстат і ще багато-багато цікавого.

Але всі ці подорожі нелегкі – наші герої повинні зупинити злих котів-піратів, які хочуть поставити під загрозу всю історію планети. З кожною новою сторінкою перед тобою відкриватимуться неперевершені малюнки, що разом із цікавими історіями перенесуть тебе у минуле.

Ну що, зацікавився?! Тож хутчіше грай та рандомно книжку обирай! Просто жми на паузу, та дізнайся, яка пригода випала саме тобі!

           Не позбавляй себе радості читання, приходь після карантину до Центральної дитячої бібліотеки та познайомся з всесвітньовідомими коміксами Джеронімо Стілтона. 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар