Ми віримо в силу доброти!


16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку із ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини.

Толерантність – це повага до людської індивідуальності, терпимість до іншого світогляду, способу життя, поведінки, культури і звичаїв.

Здатність з розумінням ставитись до інакшості оточуючих –невід'ємна складова сучасного життя та умова органічного співіснування різних людей в одному суспільстві. Адже кожен із нас унікальний.

 

У цей день як ніколи актуальним є гасло «Усі різні усі рівні», яке вже давно стало символом толерантності та шанування різноманіття.

Читачу, за цими посиланнями ти знайдеш зворушливий мультик (https://www.youtube.com/watch?v=E-EW2DzswH8), мультурок (https://www.youtube.com/watch?v=muwJx76xhMg), поради малятам-дошкільнятам (https://www.youtube.com/watch?v=DKWHP_41uRY), відеозаклик «Не слідуй стереотипам!» (https://www.youtube.com/watch?v=CNOHOiFRU3k&t=1s).

Будь толерантним!

Немає коментарів:

Дописати коментар