Ізмаїльска дитяча бібліотека на Бібліокре@тиві-2018



Ізмаїльська центральна бібліотека для дітей 18-21 червня у Полтаві взяла участь у IХ Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив-2018».
Ярмарок зустрічав гостей у Полтавській обласній бібліотеці для дітей імені Панаса Мирного. До Полтавщини з`їхались бібліотечні гості з Києва, Херсона, Миколаєва, Ізмаїла, Маріуполя, Запоріжжя, Кропивницького, Краматорська, Харкова та Кременчука.

У цьому році бібліотеки підготували на "продаж" 58 різноманітних ідей, серед яких 5 ідей були нашими.
Центральна дитяча бібліотека м.Ізмаїл привезла на ярмарок:
*Літературний CouchSurfing "Книжковий гід Європи"
*Казк`ютерна гра "Чарівний віночок"
*Арт-пошук "Повернені шедеври"
*Літературна тусівка "Догіпедія,або Жив-був пес"
*Казковий конструктор "Лего-ілюстратор"
Інноваційні ідеї нашої бібліотеки представляли: заступник директора ЦБС для дітей  Хаджирадєва Ганна Василівна, завідувачка научно-методичного відділу Кабулова Олена Борисівна та завідувачка відділу обслуговування учнів 1-4 класів Свистуленко Тетяна Миколаївна. А головою делегації від Ізмаїла виступила директор ЦБС для дітей Канська Тамара Веніамінівна. У цьому році наша бібліотека поставила абсолютний бібліо-рекорд: 21 бібліотека "купила" наші ідеї, привезені на Ярмарок. 
В рамках Ярмарку бібліотекарі побували в літературно-меморіальному музеї В. Г. Короленка та в музеї Панаса Мирного, здійснили чудову водну прогулянку Дніпром та відвідали Кременчуцьку бібліотеку.
Центральна дитяча бібліотека м.Ізмаїл  дякує Полтавській обласній бібліотеці для дітей імені Панаса Мирного та її директору Митрофановій Ларисі Іванівні за такий чудовий Ярмарок та з нетерпінням чекає наступних зустрічей.





 



Немає коментарів:

Дописати коментар