Творча лабораторія «Кольорові експерименти»



 Арт-майстерня «Веселі ідейки» відділу мистецтв Центральної дитячої бібліотеки славиться своїми незвичними майстер-класами, та сьогоднішній  був особливо цікавим! Саме так сказали  гуртківці по його завершенні. Якщо раніше діти просто малювали красками, то в цей раз вони експериментували, творили.
Почався майстер-клас з видовищного досліду «Кольоровий вулкан». Для цього знадобилися сода, оцет, вода, миючий засіб для посуду та фарби. Спробуйте вдома! Буде весело!
Наступний вид творчості – прикрасити звичайний лист паперу штампами, зробленими з … картоплі та яблука. В результаті маємо ексклюзивний папір.
А ще можна зробити «Чарівну квітку», якщо в лист паперу вкласти нитку, змочену у фарбі, придавити чимось та швидко витягти її.
Черговий експеримент – кольорові бризки. Ось де відкрився простір для прояву фантазії!  За допомогою пензликів фарби розбризкуються на листах і  виходять справжні шедеври! Кожен бачив щось своє у цих витворах мистецтва – Чумацький шлях, зоряне нічне небо, космос… А що бачите ви на цих полотнах?!
 







 



 



Немає коментарів:

Дописати коментар