Зимовий мікс «Сніговички на всі смаки»


Привіт, читайлики! Канікули, на жаль, закінчились, свята теж. Але тільки не в Центральній дитячій бібліотеці! У нас свято майже кожного дня! До того ж, є гарний привід продовжити зустрічатися з друзями та весело проводити час. Це Всесвітній день сніговика! Яка ж зима без цього улюбленця дітвори?!
І хоча наша зима не балує снігом, у відділі мистецтв справжнісінький «Сніговик» влаштував зимові забави для наших читачів.
Розпочалося свято з перегляду репродукцій засніжених пейзажів українських художників. Для розігріву читайлики збирали сніжинки з зимовими словами, прислів’я на зимову тематику, складали назви зимових казок. Мультконцерт і танець зі Сніговиком підняли настрій до гори! А ігри «Одягни сніговика» та «Сніжки» привели у захват хлопців та дівчаток. Щоб трохи відпочити від бурхливих ігор, головний герой свята Сніговик запропонував зробити саморобку – закладку для підручників, книжок у вигляді…кого б ви думали… авжеж, сніговика!















Сніговик провів читайликів до абонементу, щоб вони змогли обміняти книжки, та познайомив з книжковими новинками цієї зими.


І наостанок відбулася найприємніша подія свята – нагородження переможців виставки-конкурсу «Креативні ялинки». Перше місце виборов учень 4-Б класу ЗОШ №10 Черногорець Микола. Друге місце посіла учениця 3-Б класу ЗОШ №10 Черногорець Карина. А «бронзу» заслужив Кіріяк Адріан, 4-В клас, ЗОШ №10. Переможці отримали подаруночки.





Незважаючи на відсутність справжньої зими та снігу, дуже життєрадісно та жартівливо пройшов зимовий мікс «Сніговички на всі смаки» у ЦДБ!

Немає коментарів:

Дописати коментар