Пізнавально-розважальна мозаїка «Веселий сніговик»


Яка блискуча ідея прийшла одного разу колекціонеру Корнеліусу Гретцу із Німеччини – відзначати Всесвітній день сніговика!!! Мабуть, кожен з нас зліпив в житті хоч одного сніговика з морквою замість носа. Однак чому він складається саме з трьох куль? Звідки з'явився цей добрий і веселий символ зими і яка у сніговика історія?
На ці  та інші запитання почули відповіді учні других класів ЗОШ №10, які прийшли до Центральної дитячої бібліотеки напередодні Дня сніговика.
За допомогою сніжно-математичної шифровки діти дізналися про це нове для них свято і про головного героя цього дня. Під час мультимедійної гри «Сніговик-бешкетник» хлопці та дівчата відгадували зимові загадки та згадували мультгероїв-сніговиків.






Після розумних завдань треба і розім’ятися! Не біда, що наші діти цієї зими ще не зробили жодного сніговичка! У Центральній дитячій бібліотеці вони змогли не тільки «зліпити» сніжних чоловічків, а й пограти у влучних стрільців «сніжками», одягнути сніговиками своїх друзів, потанцювати і навіть пограти у хокей! Таке можливо тільки у бібліотеці!
















Сніговик - персонаж знаковий. Він з дитинства. Він з першого, ще теплого, снігу. Він з казки. І цю казку створюють бібліотекарі.

Немає коментарів:

Дописати коментар