Час фантазії «Земля радіє від краси»

Політ у світ фантазії в Центральній дитячій бібліотеці розпочався…

Цього разу на наших гуртківців з арт-майстерні «Веселі ідейки» чекав чарівний захід «Земля радіє від краси», присвячений Всесвітньому дню квітів. Адже, квіти –найпрекрасніші творіння природи. Вони відчувають нас, люблять, чарують і навіть лікують.

Під час заходу дівчатка грали в «Квіткову плутанину», згадували назви квітів, малювали свою «фантастичну квітку», відповідали на запитання медіавікторини «Квіткові кольори».






А найголовніше, кожна дівчинка зробила собі паперовий віночок з квітами та усміхненою планетою. А створеними власноруч обємними квітами з серветок дівчатка забажали порадувати своїх матусь.

Читайлики, ви також можете зробити вдома ці чарівні квіти! Для цього вам знадобляться такі інструменти і матеріали: серветки, олівець, ножиці й нитки. При виготовленні обємних квітів необхідно використати відразу декілька серветок різного кольору, зібрати цей стовпчик серветок в гармошку і перев’язати по центру, формуючи бантик. Далі необхідно за допомогою ножиць закруглити кінчики, зрізавши гострі кути. Піднімаємо кожен край і розпрямляємо, щоб вийшов пишний бутон. І все! Чарівна квітка готова! Вона буде справжньою прикрасою вашого дому!  

P.s. Повідомляємо: завтра о 13:00 годині арт-майстерня працює й чекає на вас!





 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар