«Йому тринадцятий минало…»

Давні друзі – приємні зустрічі!

15 березня на відеозв’язок з читачами  Центральної дитячої бібліотеки вийшла пані Еліна Заржицька. Наші читачі не вперше зустрічаються  з письменницею, і ці зустрічі сповнені приємних емоцій та чудових вражень. Цього разу  пані Еліна презентувала електронний збірник творів сучасних українських авторів «Йому тринадцятий минало…».

Вона розповіла, що збірник містить 30 оповідань 29 сучасних письменників України, Болгарії, Канади, США, Польщі.  Всі вони присвячені дитинству Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Цей  проект набув міжнародного статусу ще й тому, що художнє оформлення книги було здійснено дітьми та підлітками Чехії, Болгарії та України.

У презентації збірника взяли участь наші читачі, які заздалегідь познайомилися з аудіоверсіями оповідань та поділилися своїми власними враженнями від прослуханого.





Ви теж можете ознайомитися з електронним збірником творів «Йому тринадцятий минало» за посиланням: https://ru.calameo.com/read/00617347453a9abca0720 , а також прослухати оповідання в аудіоформаті за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PLbA-YZr1OzmnSjViBQnikDiJFn85lcEHr.

 

Дякуємо, Еліно Іванівно, за презентацію чудової збірки!


 


Немає коментарів:

Дописати коментар