Стань учасником «ФантФесту»!



Фантазери і мрійники віком від 12 до 21 року, 5 лютого стартував ІХ відкритий літературний конкурс творів у жанрі фантастики та фентезі «ФантФест»!

Конкурс проводиться щороку з 5 лютого по 10 квітня. Його організатори – Департамент реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації і бібліотека імені Дніпрової Чайки. Журі Конкурсу незмінно очолює відома авторка українського фентезі, «Золота письменниця України» Дара Корній.

Змагання проходить у трьох вікових категоріях (12-14 років, 15-16 років, 17-21 рік), у кожній з яких визначаються переможці (І-ІІІ місце), а Гран-прі присуджується учасникові, чий твір авторитетне журі визнає найкращим – незалежно від віку учасника. Читачі також беруть участь у визначенні кращого, на їхню спільну думку, твору Конкурсу – той із авторів, за чий твір буде віддано найбільшу кількість голосів на сайті бібліотеки імені Дніпрової Чайки, отримує «Приз читацьких симпатій».

Знайомтесь із Положенням про проведення Конкурсу, пишіть свої фантастичні й фентезійні оповідання, казки, новели, повісті, а може – й романи!

Обсяг творчої роботи, за умовами, не повинен перевищувати 8 сторінок друкованого тексту, тож можна надіслати й уривки із романів та повістей – найбільш вдалу, на вашу думку, частину (главу).

Надсилайте свої твори до 15 березня 2022 року на електронну адресу Конкурсу – fantfest.ks@gmail.com .

Переможці в кожній віковій категорії будуть нагороджені дипломами та подарунками.

Із творами-переможцями минулих конкурсів можна ознайомитись за посиланням  https://en.calameo.com/books/002270782c644075d10a8.   

Натхнення усім учасникам!

Немає коментарів:

Дописати коментар