Літературний марафон "Книга збирає друзів"





У Центральній дитячій бібліотеці стартував ювілейний десятий щорічний Літературний марафон "Книга збирає друзів". Старт Літературного марафону читачі бібліотеки чекають щороку з величезним нетерпінням. Цікаві завдання, здоровий дух суперництва і просто можливість прочитати нові, цікаві книги - що може бути краще?
Відкриття марафону стало справжнім святом, адже на нього прийшли улюблені бібліотечні герої. Господар свята Професор Книжкових Наук розповів дітям про конкурси, які проводяться в рамках марафону. Кумедний Петрушка пограв з хлопцями та дівчатками, а веселий Олівець підготував творчі завдання.
Протягом місяця читачі бібліотеки можуть взяти участь в різних конкурсах і вікторинах і стати переможцями в одній з номінацій:
"Суперчітач",
"Твоя суперкнига",
"Чарівний пензлик",
"Герої казки в олівці і фарбі".
Умови конкурсів маленькі марафонці можуть дізнатися в читальному залі для учнів 1-4 класів, на абонементі для учнів 1-4 класів та в залі мистецтв.
В цьому році учасникіа чекає марафон "Зважені та начитані". Виявляється, книги теж можна вимірювати кілограмами. Кожна книга, прочитана учасником марафону, зважується, а її вага вноситься в турнірну таблицю, таким чином переможе учасник з найбільшою "книжковою вагою".
Читайте книги, виконуйте завдання, але пам'ятайте: переможе тільки найдопитливіший, творчий і читаючий. Бажаємо успіху учасникам!







Немає коментарів:

Дописати коментар