Весняне ігродром-шоу "Мамина посмішка- найдорожча у світі".




Як довго ми чекали весни і весняного настрою! Нехай за вікном дощ і сирість, проте  в Центральній дитячій  бібліотеці справжнє свято весни. Сьогодні всі дівчатка, їх матусі і бабусі, сестрички, братики і татусі  потрапили у весняну казку. Спеціально для наших гостей  ми підготували запальне весняне ігродром-шоу "Мамина посмішка -найдорожча у світі".
Добре, ніжне  березневе свято, присвячене милим мамам та їх донечкам, обов'язково вимагає торжества, яке прикрасять чарівні казкові герої. Сьогодні казковий настрій гостям бібліотеки дарувала ціла низка різнопланових казкових персонажів. Відкрила свято Чарівна Фея, яка одним помахом чарівної палички розпочала весняне шоу. Ігри, несподівані завдання, запальні танці- це саме те, що потрібно в такий день! А в іграх краще за всіх знається Пеппі Довгапанчоха, яка не заставила себе довго чекати та прийшла на свято найпершою. Пеппі розпочала свято веселими рухливими іграми, задавши тон усьому дню. Почувши веселий дитячий сміх, до бібліотеки хутко прибули і інші казкові гості: пірат Джон Рід, запальна Веселинка та спортивна Стефані з мультфільму "Лєнтяєво". Чарівні гості вітали дівчаток, їхніх мам і бабусь з наступаючим святом, веселили, радували і дарували казковий настрій. Діти грали та сміялись, а їхні бітьки щасливо спостерігали за своїми донечками та синочками. Маленькі гості бібліотеки  приміряли на себе роль і спортсменів, і казкових Червоних Шапочок, і зірок дискотеки, і навіть- немовлят. Кожна гра викликала у дітей бурю емоцій, а у батьків- швал овацій.
Після ігор та веселощів гості бібліотеки могли зробити фото чи селфі у трьох фотозонах, що буди підготовлені спеціально до свята. Це- фотобутафорія від Instagram, об`ємна вісімка та квітковий фото-фон. Звичайно, найбільший ажіотаж викликала у дітей зона Instagram, створена за мотивами найпопулярнішої соцмережі.
Весняне свято залишило після себе найприємніші враження у дітей, їх батьків та у бібліотекарів, які підготували цей чудовий захід. Сподіваємось, що весна буде такою ж яскравою, теплою та веселою,як її початок-свято 8 Березня.












 







Немає коментарів:

Дописати коментар