День замовлень подарунків Діду Морозу




Привіт, друзі! Відчуваєте, як наближається свято?! А ви вже замовили подарунки у Діда Мороза? Якщо ні, тоді саме час зробити це! По всьому світу сьогодні розлетяться листи з бажаннями дітей, які вірять у дива.
Отже, зберіться з думками. Вам потрібно прийняти дуже серйозне рішення — вирішити, який подарунок ви хочете отримати. І пам'ятайте, що це має бути креативно. Розкажіть про всі свої добрі справи, вчинені протягом року, намалюйте доброму чарівникові щось або зробіть аплікацію,  напишіть йому свої побажання або віршик  і ввічливо попросіть довгоочікуваний подарунок. Покладіть лист у конверт і заклейте його.
Запам’ятайте: показувати свій лист і давати його комусь читати — не можна! Це має бути таємницею. Залишилося відправити. Можна звернутися до спеціалістів у цій справі: батьків, бабусі, дідуся або старших сестрички чи братика. Вони неодмінно знають адресу Діда Мороза і відправлять лист.
Ну а потім запасіться терпінням і чекайте Нового року, прикрашайте ялинку, робіть гірлянди, маскарадний костюм. Залишилося  зовсім трішки!


Немає коментарів:

Дописати коментар