Стань переможцем літературного конкурсу!




Привіт, читайлики! Може, ви мрієте підкорити літературний Олімп? Може, десь у надрах письмового столу ховаються ваші шедеври? Маєте гарну можливість у новому році стати переможцями. Не зволікайте! Наступного року візьміть участь у літературних конкурсах!

Конкурс фентезі-прози фестивалю «Аль Мор 2020»

Проект «Аль Мор» відкриває прийом робіт на конкурс літературної прози у жанрі фентезі «Аль Мор 2020»! Дивовижні світи чекають, щоб ви про них розповіли!
На конкурс приймаються оповідання, написані українською мовою і раніше ніде не публіковані (включно з Інтернетом). Вік учасників не обмежений.
Прийом творів здійснюється до 15 січня 2020 року включно. Оголошення переможців відбудеться 22 лютого 2020 року на фестивалі «Аль Мор» у Києві.

Конкурс «Золота лоза»

Учасником цього конкурсу може бути будь-який громадянин України незалежно від місця проживання, віком від 10 до 35 років.  Твори  подаються українською мовою, до 10 лютого 2020 року.
Номінації конкурсу і вікові категорії:
"Поезія. Молоді паростки" (вік учасників – від 10 до 17 років);
"Проза. Молоді паростки" (вік учасників – від 10 до 17 років); До номінації подаються художні (!) твори.
Спецвідзнака "З Україною в серці" (патріотичні твори: вірші, оповідання, казка, есей, комікс). Вік учасників – від 10 до 17 років.
Деталі:

ІV Дитячий літературний конкурс «ПероДактиль»

Організатори пропонують талановитим дітям від 8 до 16 років спробувати свої сили, відчути себе справжніми письменниками та поринути разом в чарівний світ літератури!
Збір робіт триватиме до 29 лютого 2020 року. Їх будуть оцінювати за віковими категоріями і за жанрами написання, а переможці отримають цінні призи і подарунки.

Конкурси Корнiйчуковського фестивалю


Вони охоплюють дитячу та юнацьку аудиторію від 6 до 18 років та авторів 18+, які пишуть для дітей. Напрями конкурсів - література, цифрова ілюстрація, об'ємне моделювання.
Прийом робіт на конкурси фестивалю тривають до 15 травня 2020 року.  


Немає коментарів:

Дописати коментар