Дивовижні зимові читання



Канікули почалися! Ура!!! Попереду довгоочікувані свята! І хоча погода не радує, не сумуймо! Пронизливий крижаний вітер і ранні сутінки, хіба це не найкращі умови для читання? Авжеж, подумали ми, та підготували для вас добірку книжок, які саме час читати у цю пору року.

Капітошка і Найсправжнісінький-Новий-рік. Наташа Гузєєва

Це казка про Капітошку та Вовченя Буррченя, які вирішили разом зустрічати свято із Чарівним Дивом. Дочитавши казку до кінця, ви дізнаєтесь, звідки беруться новорічні дива.

Ялинка. Ганс Кристіян Андерсен

Суть казки в тому, що ми повинні цінувати сьогодняшній день і те, що у нас є, тому що в будь-який момент цього всього може не стати.

Зима-чарівниця


Кожен, хто візьме в руки цю книжку, порине у цікаве читання про зиму, свята, веселі зимові розваги і створить собі святковий настрій.

Сніговий хлопчик. Марія Бережнюк

Таких чарівних, повчальних казок ви ще не читали. Їх вигадує бабуся Марія, щоб застерегти діток від лихого та навчити доброму.

Різдвяний песик. Олександр Гаврош

Усі мешканці карпатського містечка бажають пережити справжнє диво Різдва. Але тільки одному маленькому семирічному Юрчикові з щирим та простим дитячим серцем вдалось побачити справжнє різдвяне чудо.

Лускунчик і мишачий король. Ернст Теодор Амадей Гофман

Історія Лускунчика, який переміг самого мишачого короля, здивує дітей і дорослих несподіваними перетвореннями героїв і нагадає, що під Різдво дива все-таки трапляються.

Все це чекає на вас у Центральній дитячій бібліотеці, а також новорічні випуски журналів з ребусами, лабіринтами, головоломками, саморобками та великою кількістю цікавинок!

Немає коментарів:

Дописати коментар