ЛІТТРЕВЕЛ «ДРАКОН І Я»

 «МІНІМАКС КИШЕНЬКОВИЙ ДРАКОН» АНАТОЛІЯ КОСТЕЦЬКОГО

 «Вітаю вас, мої славні і хороші книголюбчики…» - вау, хто так щиро звертається до вас, любі читачі, із самої Драконії? Та це ж відомий український письменник Анатолій Костецький! Він прибув на зустріч з вами зі своєю фантастично-пригодницькою казкою «Мінімакс – кишеньковий дракон».

Кишеньковий? Тобто – ма-а-а-аленький? Такий, що вміщується на долоні? Не може такого бути! Розуміємо ваше здивування, але хто може сказати, скільки важать дракони? Напевно, є величезні (в легендах та фентезі), а є …кишенькові! Як Мінімакс – такий милий, такий няшка!

«Дивне створіння погойдувалось на двох задніх товстеньких лапках, схрестивши перед собою дві передні… і пильно дивилося своїми райдужними очима з густими пухнастими віями…»

Головні герої казкової повісті – брат і сестра, Олег і Ліза, які випадково зустрічаються з справжнісіньким драконом з планети Драконія. А потім? Потім було все: боротьба з лихими чародіями, з неробами та користолюбцями, карколомні пригоди та фантастичні дива, добрі справи та happy end!

Кишеньковому дракону Мінімаксу бажаємо щирих теплих зустрічей з друзями з планети Земля.

Вам, любі читачі, радимо обов’язково познайомитися з казкою Анатолія Костецького.


Немає коментарів:

Дописати коментар