ВЕЛИКОДНІЙ ВІНОЧОК

Зовсім скоро ми будемо відзначати чудове свято Великодня. Воно вважається найсвітлішим, найважливішим святом весни, яке символізує перемогу добра над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення та нагадує нам про любов і милосердя –  вічні людські цінності. Ми  чекаємо на нього з піднесеним настроєм, надіями та сподіваннями.

Підготовка до урочистостей починається заздалегідь: всі наводять лад у домівці, шукають найкращі рецепти традиційних страв, а також майструють святковий декор, подарунки та сувеніри.

Читайликам Центральної дитячої бібліотеки до душі така радісна передсвяткова метушня, тому  святковий майстер-клас «Великодній віночок» у відділі мистецтв пройшов в атмосфері доброзичливості та натхнення.

 Великодній віночок – символ свята, тепла, родинного єднання. Діти уважно слухали поради бібліотекарів, старанно «крокували» майстер-класом, щоб зі звичайного картону та розмальовок зробити великодні сувеніри.  І процес, і результат сподобались всім учасникам заходу! Гадаємо, чудові віночки порадували й їх рідних! 



Немає коментарів:

Дописати коментар