НАРКОМАНІЯ - НЕ ПРОСТО ЗГУБНА ЗВИЧКА

(1 березня — Міжнародний день боротьби з наркоманією і наркобізнесом) 

Дієго Марадона, Ліндсі Лохан, Чарлі Шин, Емі Уайнхаус, Міккі Рурк, Маколей Калкін, Джордж Майкл, Джеймс Бовен…

Цих талановитих, неординарних, багатих і зовсім бідних, популярних і забутих людей об’єднує не тільки слава, гроші та фанати. Спільним для цих і багатьох інших зірок музики, кіно, спорту, літератури є один зі страшних пороків сучасного світу – наркоманія.

Деяким  вдавалося поєднувати успіх з пагубною звичкою певний час; інші залишили цей світ; були й такі, які повністю вилікувались і почали жити яскравим повноцінним життям.

Як Джеймс Бовен, автор бестселера «Вуличний кіт на ім’я Боб» (2010). У життя вуличного музиканта, який лікувався від наркотичної залежності, увійшов маленький приятель – рудий кіт. З тієї самої миті ця пухнаста істота стала могутньою позитивною силою, що змінила життя Джеймса назавжди. Треба було тільки повірити в себе та в людей. Згодом вийшли ще дві книги - «Світ очима кота Боба» і «Подарунок від кота Боба». А в 2016 році на великі екрани вийшла екранізація першої частини — свою роль виконав сам кіт Боб.



«Боб врятував мені життя. Ось так просто. Він дав мені набагато більше, ніж просто дружнє спілкування. З ним я знайшов мету життя, якої мені не вистачало. Успіх, якого ми добилися завдяки нашим книгам і фільму, був дивом. Він познайомився з тисячами людей, торкнувся мільйонів життів. Ніколи не було такого кота, як він. І ніколи більше не буде», — написав Джеймс Бовен.



А ми додамо: життя дається нам лише один раз, тож нехай воно буде світлим, яскравим і довгим!


Немає коментарів:

Дописати коментар